Lyukkamerás képalkotás Laczkó Péterrel

2021.01.17. - 23:59

A program 2021. január 11-17. között tekinthető meg az Erönűvház TV oldalán.

Szeretnél fényképet készíteni, de elromlott a telefonod, vagy nincs digitális fényképezőgéped? Nem szereted a lencsefőzeléket, illetve utálsz mindent, amiben lencse van? Szívesen elbíbelődsz olyan vegyszerekkel, amiket nem szerencsés meginni? Szereted a dolgokat az alapoktól indulva megismerni? Szívesen barkácsolgatsz és kellően ügyes vagy ahhoz, hogy csak ritkán vágod meg az ujjadat sniccerrel?

Ha a fenti kérdések közül akár csak az egyikre is igennel válaszolsz, úgy a lyukkamerás képalkotás könnyen lehet, hogy éppen neked találták ki.

Lehetőséged lesz megismerkedni a lyukkamerás képalkotás alapjaival saját magad építheted meg a kamerát, amellyel képet is tudsz készíteni. Némi barkácsolás után megismerkedhetsz a fekete-fehér nyersanyagok kidolgozásának alapjaival. És ami a legfontosabb betekintést kaphatsz a lyukkamerával való fénykép készítésének sajátos világába. A módszereket megismerve hamar felfedezheted a benne(d) rejlő lehetőségeket. Úgy már csak a fantáziádat kell úgy lelassítanod, hogy a hosszadalmas felvételi időket ne érje utol.

Jegyár: 500.- Ft. 

Hogyan nézheti meg videós programjainkat? 

  1. Válassza ki a programot,
  2. Kattintson a jegyvásárlás gombra, jegyx1
  3. Vásárolja meg jegyét,
  4. A videó megnézéséhez írja be a kapott kódot,

     A szükséges azonosító a kiküldött jegyen található: számokból és betűkből álló sorozat a QR-kód alatt. Download Emoji Face for iPhone - DownloadAppsFor

     5. Elindul a vetítés Way to Go!!! | Happy emoticon, Smiley happy, Funny emoticons

     Jó szórakozást kívánunk!